DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, September 05, 2009

Oh gosh !

Today was fine . Pagi tadi tak bangun sahur , sebab tidur lewat . Bangunbangun LAPARRRR . Grrrrr , Okayokay fine . Untuk menahan kelaparan , even though tak puasa , aku kemas bilik aku yang bersepah tu - nak cari handphone yang dah hilang tuh . Dah kemas pun tak jumpa . Yang aku jumpa cumalah sebotol air mineral . Aku pun apa lagi , teguklah sepuas hati . HAHA

Dah habis kemas semua , siapsiap nak keluar pergi Ampang Point - mak nak pergi urut . While mak tengah mengurut , aku jalanjalan . Hmm , dapat la tiga helai shirts . Okay la . Better than nothing , kan ? Tapi sebelum beli tu , terlekat sat tengok Adam AF buat performance kat situ . Entah lagu apa entah dia nyanyi . Tak pernah aku dengar -. -'

Sebelum balik pergi kedai second hand yang ada berhampiran dengan Ampang Point tuh . Tapi sebelum pergi situ , pergi kereta dulu , letak barang . Sedang aku meletak barang , aku terdengar seperti ada orang memanggilku . Ruparupanya , Yang Rasyiqa ! Damn I miss her . She's getting gorgeous and gorgeous every day *JEALOUS -.-'

Damn aku lupa nak cerita . Masa aku jalanjalan tuh , aku ada singgah satu kedai mainan , nak tengokkan adik punya game or cover for Nintendo DS Lite dia tuh . Aku tengok sambil duduk au . Lepas tu bila dah habis aku bangun la . Then terasa nak pitam . Semuanya nampak gelap je . Aku berpaut kat satu tiang ni , aku pun tatau tiang apa . Dah paut kejap , then rasa okay . Alhamdulillah . Hm , tak dapat aku bayang aku pitam kat situh masa tuh . -.-'

Okay hari ni berbuka dekat rumah mak cik , as known as Acik . It was okayy . Nothing much to say bout berbuka . BLABLABLAAAA .

Lepas berbuka aku bukak gua.com ! Nak tengok bout the Merdeka Conservation Dive . Kinda exited at first . Tapi bila dah habis , kinda disappointed pun ada jugak lahh . HAHA , Mahu tak nya ? Gambar aku tak adaaaaaa ))': *HAHA , touching pulak c(:*

Eh tadi Abang Ngah call <33 I never thought he's going to call because he never called . Tapi best ! Dapat dengar suaraaa <33 * Ah ! Gaghekkkkkk ! Gedik ! Miangggg ! Ngade betul ! -.-' *

Eh eh , aku taktau asal tapi I am sooooooo like sukaaaa sangat dengan lagu Way Back Into Love . Daripada awal aku dengar , sampai sekaranggg . <33

Aku dah mula merapu . I better stop now . Bye

3 comments:

  1. bila athi merapu..
    takkan ade orang boleh stop..
    unless..
    dye stop sendiri..
    haha!!

    :DD

    ReplyDelete
  2. babe!
    i pernah kott piam.
    mula2 gelap,
    then try gak nak melangkah.
    pastu...
    gedebek!
    pergh!
    lepas tu je
    kalau jagi gelap lagi
    i tak langkah dah.
    berpaut je..
    huhu

    ReplyDelete