DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, October 30, 2010

Majlis Graduasi SMK Lembah Keramat 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Semalam , bersamaan dengan 29hb Oktober , Sekolah Menengah Kebangsaan Lembah Keramat telah mengadakan Majlis Graduasi bagi murid-murid tingkatan lima di Hotel Putra bersebelahan dengan Hospital PUSRAWI .

Masa pergi tu aku tak ada la nak excited mana . Naik bas kapuk , panas . Tapi takpe . Aku tak expect pun bas yang grand grand . Yang aku panasnya , bas kitorang pusing kawasan dekat Hotel Putra tu dua tiga kali . Macam la tak boleh stop depan PN masa awal awal tu . Semua dah mabuk dalam bas , baru nak berhenti -,-

Kitorang turun bas pukul 3.30 PM . Majlis sepatutnya start pukul 3.00 PM . Kitorang sampai pukul 3.30 PM . Lambat kan ? Padahal Hotel Putra dengan sekolah sekentut je . Driver bas boleh bawak naik highway , lalu KL . Saje je . Padahal boleh je guna jalan Dato' Keramat tu . Tak ke lagi dekat ?

Setibanya kami di sana , lepas daftar , terus duduk ke meja . Macam biasa , ucapan YB la segala . Bla bla bla .. Lepas tu majlis penyampaian scroll . Mak aih . Nak ambik scroll je pun nervous . Habis sejuk tangan , nak terkencing semua ada . Padahal ambik scroll tak sampai lima minit . Lepas ambik scroll , ada sesi bergambar . Ni lagi satu hal . Lama gila kot nak menunggu . Padahal bergambar je .

Lepas bergambar , makan . Again , I dont expect much la . Tapi overall , oookaaaayyy laa makanan dia . Lepas makan , sesi bergambar dengan guru kelas semua la . Lepas bergambar semua , pulangkan jubah , balik .

Sekejap kan ? Tahuu , Tapi dalam kejap kejap pun , sampai sekolah dalam pukul 7.30 macam tu la . Dah gelap dah laa .

Majlis ni best sangat . Tak tahu la majlis majlis yang lain macam mana , tapi aku rasa majlis ni best sangat . Sangat . And I had fun :')

Tak sabar nak tinggal sekolah . Tapi takut nak SPM .

Ni ada beberapa gambar aku nak share .










And last but not least , HATERS GONNA HATE :)

Bye

Woles !

4 comments: