DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, March 12, 2010

Macam tak percaya dah cuti

Everyone was like ,
Study la weh
SPM dah nak dekat
Kau tak rasa nak study ke
Kenapa kau malas sangat
Kau tak risau ke nak SPM

And I was like ,
What ?
Hmmmmm
OKAYYY
WHATEVER -.-

Bukan aku taknak study . Aku nak sangat study , cuma ... Aku pun tak tahu kenapa aku still tak study . Tak terasa nak SPM lagi ke ha ?

SEMUA ORANG ,
thanks la membebel kat aku tanpa henti tiap hari . I appreciate it , but I think that wont help . Korang membebel macam mana pun aku tetap degil . SORRY and THANK YOU

NOTE TO SELF :
- Pandai pandai lah kau hidup , Athirah . Nak muhasabah diri again pun dah tak guna . DEGIL SANGAT -.-

GOODBYE , KUALA LUMPUR !
HELLO , REDANG ISLAND

3 comments:

  1. Kak Athirah!:)
    Wish u the best for every exam & SPM at school!:D
    INSYAALLAH, AMINAMINAMIN,
    Akk blh berjaya.;D

    ReplyDelete