DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, March 22, 2010

Cinderella

Sekarang pukul 11 something , jam dinding dah bunyi bunyi but still aku dengan dunia aku , tak buat kerja sekolah . Kenyang gila baru balik makan kat kedai mamak dekat Melawati . Banyak sangat kerja yang aku tak buat , especially Physics . Kenapalah aku tak suka sangat kat ' mamat ' sekor ni . Mungkin dia bukan jodoh aku kot

Tadi pergi sekolah dengan penuh takde perasaan . Ye , saya bukanlah orang yang sangat exited bila nak ke sekolah . Tak tahu kenapa tapi tulah dia . Sangat tak sabar nak tinggal zaman persekolahan , tak kisah lah kalau orang kata nanti kita rindu sekolah ke apa tapi aku rasa aku tak kot ? Entah .

Esok ada kelas tambahan Chemist dan ada kelas Physics , si ' mamat ' bukan jodoh aku -__-
Okay aku sangat malas nak pergi sekolah

2 comments:

  1. aku rindu nanti zaman sekolah!

    ReplyDelete
  2. Rindulah kau . Aku tak rindu zaman sekolah . Aku rindu rakan rakan seperjuangan aku kat sekolah je

    ReplyDelete