DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, January 03, 2010

EDSCUBA TEAM

Rahsia , cerita , berita , gossip , semua terbongkar . Lepas satu , satu . Tak pernah tertinggal

Khalis pernah suka Agirl . Tak tahulah mintak couple ke tak , tapi rasanya mintak .
Khalis jugak pernah mintak couple dengan Aish . Aduh , budak ni .

Azfar dengan Aqilah . Mak bapak kedua dua belah dah restu tahap gaban .
Tapi Ayen pulak masuk line . Siap gaduh dengan Azfar . Haish , apa nak jadi budak budak ni .

Arep , ehem . I know your secret okay ? So be nice . Or else , ...

Agirl mengaku dia suka abang . Katanya , "
Aku memang sukakan Shakir pun " . Aduh , terdengar la Agirl . Sorry la .
Yang abang pulak memang suka kat Agirl ( kot )

Abang , Agirl bocorkan Rahsia . Agirl cakap , Aboy bagitahu dia yang abang suka kat ehemm . Adoyaii . Tinggi cita cita adik aku !

Hish , semua berkait rapat . Macam mana ni ? Korang ni macam takde yang jauh je . Nak ambik yang dekat jugak . Tahu la nak selalu jumpa kan ? HAHA ,


Apa apa pun , korang be happy la ye . Siapa pun pilihan korang , wahai budak budak sekalian , korang kena ingat yang korang ni still berkawan selagi mak bapak kita semua BESTIE !

* p/s : Ini bukan tempat membongkar rahsia . Cerita cerita ini semua pun tahu kan ? :DD

4 comments:

  1. HAHAHAHAHAHA!!!!!!
    salah tajuk r athi~
    edscuba FAMILY~

    ReplyDelete
  2. aii , akak tak simpan rahsia nampaak ,
    nasib baik secret safe lagi .
    haha.

    ReplyDelete