DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, September 08, 2009

Inilah dia , Itulah dia

PERTAMA


1) Copy award untuk diletakkan di blog anda.

2) Nyatakan 5 fakta tentang pemberi award ini.

- BEJAHAHA
- Lawa
- Great personality
- She's sixteen
- Perempuan

3) Setiap blogger mesti menyatakan 5 fakta/hobi sendiri.

- Obviously I'm a girl
- I'm almost 16.
- I love my family
- I love my friends
- I miss my bestfriend ;/

4) Anda perlu memilih beberapa orang penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.

- Fellow friends HABIS

*P/s : Saje je amik dari blog Bejah . Takde kerja -.-' And I'm sorry Bejah ! I banyak pakai jawapan you KOTT -.-'

KEDUA


SALAM LEBARAN , KAWANKAWAN !

Hm , sedarsedar kita dah nak raya dah kan ? Cepat je masa berlalu . Orang pun ada yang dah kasi kad raya ! Woahh . Cepatnyaaa . Aku pun tak terbeli lagi kadkad raya untuk tahun ni . -.-'

For those yang dah hantar kad raya kad aku , THANK YOU VERY MUCH , dohh . Touching aku . HAHA , Thanks yeeee . Nanti aku reply .

Yang tak kasi kad raya pun takpe . Aku tak kisah (;

Weh koranggg ! Semuasemuaaa , baca la nii . HAHA , JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH SEMPENA HARI LEBARAN YANG MULIA INI . Jemputlah yee . Roger aku kalau nak datang (;

Korangkorang , aku nak mintak maaf sangatsangat kalaukalau aku ada buat salah atau ada terkasar bahasa ke apa . SORRY yee . Aku maafkan korang semua , tak kisah lah aku rapat ke tak , tak kisah jugak kalau korang takde buat salah ke apa , KORANG SEMUA DIMAAFKAN OLEH AKU . So , dont bother nak mintak maaf semua ye (:

And last but not least , bagi yang perempuan tu , jangan lupa ganti puasa & puasa enam . HAHA , And I hope you enjoy your days during the hari raya . Take care , my fellow friends . I do loves you all (:

2 comments:

  1. thanks sangat yea thirahhh amek award blog tu (:
    Ala, i tak kisah sebab i buat post awrd tu pun masa tengah blur blur, no idea act, HEHE
    thanks again btw

    ReplyDelete
  2. Hee , No problem lah , Bejah (:

    ReplyDelete