DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, August 10, 2009

Shamin



Haha , Mesti TERkejut kan tibatiba nama dengan gambar Min ada kat blog Ati . c(:

Sorry la , saje je nak cari ceritaaaaa . Takde apaapa cerita dohh hari ni , Saya menjalankan rutin harian saya dengan begitu "indah" sekali . Haha , Ema jangan marah Ati pulakkkk . -_-"

Okay , Errrrrrrr , First of all ,
WELCOME TO MY BLOGSPOT *asal aku suka sangat welcome orang ni ? Sengal nyaaa* . Hmm , Rajinrajin lah baca *tak malu* . Rajinrajin update blog Min jugakkkk . So that nanti kalau Ati bosanbosan bolehlah Ati menyengalkan diri mengomen entryentry anda . Haha , *bodohnya ayat aku*

Weyyyy , TE
Rkejut jugak saya bila tengok Min follow blog Ati ni . Haha , TERharu pun ada jugakkk . Sudi jugak anda mengfollow blog saya yang hina ini *ayat macam tak boleh senget lagi* . Maafin saya ya pak jikalau blog saya ini membosankan . Saya jugak kan nggak reti mahu nulisnulisin . Saya juga nggak punya apaapa story yang hothot gituuuu . *tolong baca dengan menggunakan bahasa indon*

Okaylah . Itu je lah kot yang perlu Ati tulis . Byebye :DD

Oh btw , m
aafin saya ya pakkk . Saya lagi curik kok gambar kamuu . c(:

*Ending sumpah sengal -_-"*

6 comments:

  1. aik...
    terharu la sgt.
    kecoh r..
    haha
    npew??
    x cye min follow??
    haha..
    jgn ckp indon..
    xpaham...

    ReplyDelete
  2. Eh ? Bukan ke Min Indon ? Cat bilik muzik , HAHA . Adoyaiii , saje jeeeee nak gempakkan cerita kata TERharu apa semua . c(:

    ReplyDelete
  3. siak nye athi..
    cat bilik muzik pun kre indon..
    min NEPAL k....
    original NEPAL..
    hahaha

    ReplyDelete
  4. Baiklah NEPAL sejati . Eh , bahasa NEPAL macam mana ? Ajar la sikit . Jangan kedekut ilmu -_-"

    ReplyDelete
  5. bahasa nepal min bhase mlayu..
    cz da duk m'sia 15 taun++
    haha

    ReplyDelete
  6. Hahaha , Iyolah pak Nepal yeeee :DD

    ReplyDelete