DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, December 16, 2010

Karma


Simple je tittle entry aku kali ni . Karma . Well I bet you guys already know what karma is , don't you ? Karma , sama je macam benda what-goes-around-comes-around tu . Cuma dalam perkataan yang lebih singkat dan mudah .

I don't really know what else to write here because well takkan la semua jadah nak di-update masuk dalam blog kan ? Macam tak ada privacy la pulak . Blog ni macam too public . Tak sesuai untuk aksi aksi persendirian , private and confidential .

Just nak ingatkan la , treat people as you would like to be treated . Karma's only a bitch if you are . Jangan nanti menyesal tak sudah . Kalau dah terkena balik tu , mintak tolong la ingat balik apa kau dah buat sebelum tu . Mungkin itu balasan segera kau . And karma has done the job . Deal with it (;

" Remember : Karma has everybody's address and motherfucking stamp . "
- Lady Gaga

1 comment:

  1. pepatah Melayu berkata..

    "what u give u get back"
    (:

    ReplyDelete