DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, October 24, 2010

Someday , somehow


The seminar went well . Alhamdulillah . Sejarah punya seminar paling best . Weird isn't it ? Athirah Azlan cakap Sejarah best ? Hantu mana rasuk dia ni ? Tapi serious , Sejarah paling best . Yang paling bosan , BM . OMFG , seriously . Mengantuk bagai masa BM tu . Mata ni macam dah tak mampu nak bertahan . Sepuluh minit before habis , baru teringat boleh online pakai phone . What thaaaaaaa ? Buat letih je tahan mata -,-'

Korang tahuuuu , masa seminar tu aku duduk la kat satu tempat ni . Duduk duduk , ada bau yang kurang menyenangkan . Bau ketiak ! Mak aih ! Tengiknya Subhanallah ! Nak tukar tempat macam segan pulak kan ? Nanti orang pandang lah segala . So , aku keluarkan aku punya perfume , aku pakai banyak banyak lepas tu aku bau diri aku sendiri . Baru la harum , takde bau ketiak . Tapi serious , tak tahan gila bau ketiak tu . TENGIK !

Anyhow .. Apa pendapat korang terhadap gambar di atas ? Sweet kan ? Tahuuu :'D Kalau la aku ada pakwe kan ? HAHAHA . Berangan jelah =,=

Dah la . Aku seriously kena start study ohh . Kalau tak , tak tahu la apa nak jadi dengan future aku . Gelap gila lah semestinya . Takut :/

Bye

Woles !

1 comment: