DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, October 18, 2010

Juicy Couture

Hello boys and girls .

Aku singgah ni bukan sebab apa . Just nak gtau , I AM AWAY ! Oh yeah . This is for real , baby (; Well biasalah . SPM lagi satu bulan je lagi kan ? Aku tak online pun bukannya study - tak tipu , tapi at least aku dapat la kurangkan sikit beban mata nak memandang skrin ni lama lama . Karang power mata tambah kang naya pulak kan ? So yeah . Tu lah dia

Hari Jumaat lepas aku pergi konsert RedOnBlack dekat Kuantan . Konsert ni konsert Ella gabung dengan Wings and Search . Memandangkan aku punya camera dah balik hospital , ni aku nak tayang gambar ni . Nak upload gambar dekat Facebook macam malas . So aku upload la dekat sini sikit . Nanti nanti aku upload dekat Facebook .

Harap maklum . Gambar gambar di atas tidak di-edit sama sekali . Jangan salah sangka . Aku edit yang tulisan tulisan tu je . Oh and , gambar yang bawah sekali tu wajib ! Fewwawi tuuuu . Oh oh , please abaikan tangan aku dalam gambar pertama , abaikan mata aku dalan gambar kedua and definitely abaikan perut aku dalam gambar ketiga o.O Terima kasih .

Okay I guess that's it , for now . Jumpa lagi bila bila aku rasa aku perlu update . Bye , Have a nice day , dear readers and followers . Take care .

Woles !

2 comments:

  1. setan!
    jealous ar!
    ella doh..
    kau?
    a...mekk..gmbr ngan dia..
    huhu...
    how dare you!

    ReplyDelete