DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, February 20, 2010

Virus gelak Agirl

Tadi pergi sekolah . Nak naik atas tak boleh , pak guard tak kasi . Dedamn betul . Semua yang ada kat atas dah gelabah . Takut tak boleh turun . Masa cikgu nak turun , Bob nyemak . So , Bob turun ikut tangga . Yang lain pakour jelah kann . Tapi daripada tingkat satu je . Gahahahaha . Mu'im dengan Zaim selamat je . Akmal dengan Arif dah sakit sakit . Pergh ! Rugi gilaaaaaaaaa tak nampak diorang pakour kat belakang . Kalau tangkap gambar sure gempak tuh ! Gahahahaha ,

Dah tak boleh naik , aku dengan Hajar membuat keputusan nak buat benda alah merapu tu . So kami beli bahan dan buat kat rumah . Inilah jadinya kalau buat benda kat rumah . Takde mood langsung . Makan masa punyalah banyak tapi harammmmm nak lawa -.-


So , yeah . Itulah dia jadual bertugas kelas dan jadual waktu kelas . Buruk . I know . Dont have to mention it -.-

Okay dah , Tu je buat masa ni . Mengantuk dah ni . Nak menge-farm lepas tu nak tidur . GOODBYE (;

* p / s : Agirl , tolong jangan hantar virus gelak Agirl . Oh and and , Aviu girl
RUMAH SUNYI LEPAS ABOY BALIK . Gahahahaha

1 comment:

  1. cantik awak buat comelnya..........=)

    ReplyDelete