DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, November 27, 2009

Kenapa mengapa apa ?

dayangathirah.blogspot.com
Jalan Mozilla Firefox
48390 Kedah , Darul Aman

27hb NOVEMBER 2009

Kehadapan hamba Allah yang bodoh lagi hina . Bagaimanakah keadaan tuan hamba ? Harap harap berada dalan keadaan yang tenat . Bila nak mati ?

Hamba Allah ,

Aku tak menyesal dan tak akan pernah menyesal but I'm wondering kenapa mengapa apa kah sebab sebab aku kenal dan pernah rapat dengan kau ? Kau musnahkan hidup aku macam tu je . Senang kerja kan ? Aku memang cepat tumbang . Ye , aku sedar .

Bila la kau akan pergi dari hidup aku ? Aku dah cukup terseksa wahai hamba Allah . Seksa sangat . Aku harap la hati kau puas .

Hamba Allah , kau musnahkan hidup aku dan jangan sesekali kau lupakan hal tu . Aku tak akan maafkan kau . No , serious TAK AKAN . Aku harap jugak apa yang aku tunggu tunggu selama ni akan menjadi kenyataan . Aku doakan kebahagiaan kau . Insya-Allah , bila aku dah dapat hidayah daripada Allah satu hari nanti . Kau tunggu je lah ,

Kau ingat senang ke nak maafkan kau ? Tunggu lah satu hari nanti , benda yang sama akan terjadi dekat engkau dan rasakan lah keperitan hidup tu sendiri . Rasakan kesengsaraan hidup yang telah kau berikan kepada aku ini . What goes around comes around , baby . Don't you ever forget that

Aku tak akan pernah sekali pun berubah . Kau buat baik dekat aku pun aku tak akan layan . Memang aku tak layan pun kan ? Maaf zahir batin ? Huh , tiada maaf bagimu . Kau cium kaki aku pun aku tak akan maafkan kau .

Hamba Allah , tidak semua masalah ada jalan penyelesaian yang mudah Dengan masalah yang kita berdua hadapi ini , tak mungkin ada jalan mudah selain kau atau aku mati dulu . Tak mengapa wahai hamba Allah . Tak lama lagi aku mati la . Tapi aku harap kau mati dulu . Amin Ya Rabbal Al-'Amin .

Sebagai penutup surat terbuka ini , aku menyusun lima bontot babi untukku hidangkan kepadamu . Bon Apetit ,

Maafkan daku kerana sesungguhnya ayat ayat ku memang lah kasar dan aku sangat tak peduli . Ayat ayat ini dituju khas buat kau . Maaf zahir batin , binatang

Hastalavista .

Yang benar ,
Dee;
(Dayang Athirah Binti Nor'Azlan)

*p/s: Siapa makan cili , dia terasa pedasnya . Siapa makan banyak , dia terasa kenyangnya ! :DD

3 comments:

 1. isi yg sungguh padat mampat dan tepat..
  penyampaian isi sungguh baek..
  markah A leh dapat nieh..
  kalo Hamba Allah tesebut tak terasa..
  tak taw la nk kata apa..
  :DD
  go athi goo!
  haha!!
  (giler semangat~)

  ReplyDelete
 2. surat sumpah??
  bagus2.
  teruskan usaha.
  nasib tak payah guna posmen

  ReplyDelete