DAYANG ATHIRAH'S OFFICIAL BLOG

Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, July 11, 2009

Puasa

Syida reminds me of this topic . Kalau tak , tak tulis lah aku pasal benda nih . Haha , Thanks babe ! :DD

Wehhhh ! HOT STORY niii . Aku dah habis puasaaaaaa *puasa ganti la* Hee , Last puasa hari Jumaat lepas . Korang nak tahu aku berbuka pukul berapaaa ? Pukul 8.30pm korang tahuu ? Gila bapak ahh . Masa Maghrib hari tu aku stuck dalam kesesakan lalu lintas di bandar sunway menuju ke AU3 . Then bila dah sampai rumah , nak kena tunggu my bro siap . Then barulah kitorang menuju ke kedai makan yang TERletak di AU2 . Haha , gempak tak gempaknyaa akuu , puasa over time c(: Aku haraplah tak salah . Aku tak sengaja pun puasa over time . Hee :DD

Buat masa sekarang ni aku RAYAAAAA ! Haha , happy nih . :DD Ni ada lagu raya . Layan lahhhh :DD

4 comments:

  1. puasa ganti..
    so..
    raya pun..
    raya ganti lah..

    tp..
    duet raye..
    xde duet raye ganti..
    haha!!

    ReplyDelete
  2. haha!
    tapi kan...
    npe lambat sangat ganti?
    dah nak Ramadan dah pown

    ReplyDelete
  3. Haha , baca la entry yang Cobaan tuhhh c(:

    ReplyDelete